onsdag 4 november 2009

Det är den 4:e november och det snöar! Ja, det är väl bara att acceptera att hösten är över och vintern är här. Varje årstid har ju sin charm sägs det och det är nog sant. Snön har ju fördelen att det blir lite ljusare ute. Men då krävs det ju att den ligger kvar förstås.
Idag så snöar det inte bara utan det är nästan storm oxå. Naturligtvis så hade Gunilla och jag bestämt att vi skulle ut och spåra med småschnauzrarna just i eftermiddag. Nåja, Gunilla är ju inte den som ger sig trots dåligt väder så trots att jag tänkte att telefonen ringer nog och det blir inställt, men så skedde inte det. Här skulle spåras.
Tre spår lades ut och vi började med Max. Sedan var det Veras och Ellens tur. Resultat: kanon av alla tre! Gunilla och jag tyckte det var ruskigt kallt och otrevligt ute men de små skäggisarna var motiverade och koncentrerade och brydde sig inte om vädret.
Efter denna bedrift så belönades vi människor med äppelpaj och vaniljsås. Ja, hundarna hade faktiskt fått vildsvinsbiff som belöning i spåret så det var rättvist.
Ellen har börjat att löpa så hon fick vara bakom galler när vi åt. Lite missnöjd var hon, men hon ska kompenseras nästa vecka...
Här är bilder på Max, dels när han spanar in Ellen och sedan när han sitter lugnt som en liten ängel på golvet. Det senaste sker inte så långa stunder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar