lördag 3 juli 2010

Valparna 4 veckor gamla


Denna bild hade vi när annonserade om våra superduper goa, söta, underbara valpar. Två kanonfamiljer har hittat sin nya familjemedlem, Claes och Cecilia. Konstig känsla, de kommer att få jättebra hem bägge två, men ändå... de är ju mina (ja, våra då!)
Att följa deras utveckling är ett nöje som inte går att beskriva, kan sitta och titta på dem i timtal, oftast sover de... Men man ser saker som inte man skulle se och upptäcka annars. Idag tog både Siri och Vera tag i sitt uppdrag som medhjälpare på lite mer allvar. Vera lär dem att ligga still om man blir omkullvält och Siri att man ska sluta/gå undan om en vuxen morrar. Bägge är mycket försiktiga och varsamma när de lär ut saker till de små. Underbart att få se!
Ellen vaktar sina småttingar som en tigrinna när okända kommer och hälsar på, ingen kan komma och stjäla dem det kan jag lova! Hon diar dem, pysslar med dem och vaktar dem dygnet runt. Ibland tar hon paus för att äta och hennes aptit är enorm, käkar minst 7 dl mat om dagen! Ändå är hon ganska tunn, men det rättar väl till sig när hon inte diar dem lika mycket.
Valparna kan nu galoppera lite, håller på att få sina tänder och gör lite större utflykter för att utforska världen. Åh, vad de är fina!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar