lördag 17 december 2011

Nu är det dags att försöka hålla igång bloggen igen! Ibland hinner man verkligen inte med, MEN nu känner jag att det finns både tid och lust.

Idag har det snöat hela dagen, kul för dem som uppskattar denna variant av väder. Inte kul för mig, önskar mig en helgrön vinter... Hundarna får gärna vara lite leriga istället för fulla med snöklumpar. Tycker inte om fruset regn!!

Idag har jag klippt ner en långhårig collie. Hon blev supersöt!! Pälsen hon hade var inte frisk utan risig och torr, den såg död ut. Nu är hon en korthårscollie och blev pytteliten mot vad hon var i pälskostymen. Leyas matte Nina tyckte oxå hon blev söt, men mycket annorlunda och hade svårt att kalla henne vid namn eftersom hon verkligen ser ut som en helt annan hund :)

Max har ägnat sig åt en av sina favorithobbies idag: para tik.Han har verkligen blivit duktig på denna inte helt rumsrena hobby, tur han inte är människa! Ta betalt för dessa tjänster är väl olagligt?! Eller är det kunden som är kriminell?!

Lilla Neon är såld och det är både roligt och sorgligt.
Vi får ha henne kvar till mellandagarna och nu gäller det att njuta av varje sekund! Däremot är det roligt att hon ska få en "egen" familj som får nöjet av denna lilla charmiga fröken. Så här ser hon ut när hon har "fångat" en råtta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar