fredag 2 oktober 2009

Fredag!
Har just burit in de stackars pelargonerna som inte tycker att det är så skönt ute längre. De ser friska och glada ut trots att de stått ute två frostnätter.
Imorgon ska Ellen gå sitt MH-prov. Det ska bli kul att se henne på banan. Undrar om det blir som man tror... När man tittar på väderprognosen imorgon så blir man ju mindre inspirerad! Regn och hård blåst! Det är inte den lilla schnauzerns favoritväder precis...
Framför mig på bordet står ett halvt apotek. Det är resultatet av Siris veterinärbesök igår. Hon har en kraftig hudinfektion innehållande kocker av alla slag, finns tydligen en hel mängd olika sådana. Pencillin, tabletter, droppar och schampo, nu ska väl bordern bli frisk!
Imorgon kommer Asta hem igen. Hon har bott hos en familj som är kattintresserad men lite oroliga för allergi. Men efter en vecka hos familjen så ser det ljust ut, de kan nog skaffa katt utan risk. Asta har haft det hur bra som helst, så mycket uppmärksamhet hela tiden utan konkurrens. Passar henne bra! Men det ska bli skönt att hon kommer hem igen, det märks minsann när någon försvinner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar